Private shopping

Wilt u lekker op uw gemak buiten de openingstijden komen winkelen? Alleen of met een groep? Bel of mail ons dan en we maken een afspraak. Wij kunnen ook zorgen voor een gezellige avond met een hapje en een drankje. Een leuk idee om met een eigen (vriendinnen/collega)) groep te doen. Vraag ons gerust naar allerlei mogelijkheden.

 

De PASTAS

De pastasEen pastas is een tas vol items afgestemd op jouw wensen. Jij krijgt deze tas thuis of haalt hem op bij de winkel, gaat thuis uitgebreid passen en houdt wat je leuk vindt en geeft ons terug wat niet geschikt is. Daarna betaal je de items die je wilt houden.

Het is dus geheel vrijblijvend (en wij vinden het heel leuk om te doen!).

Als je interesse hebt dan horen / lezen we graag waar je behoefte aan hebt. Uiteraard kun je ook op de webshop kijken welke items jou aanspreken? Je kunt dan ook aangeven of jouw voorkeur uitgaat naar uitverkoop of juist nieuwe collectie of een mix. Wij gaan op basis van jouw wensen een leuke tas vullen. Uiteraard kunnen we hierbij ook rekening houden met jouw eerdere aankopen, want die staan geregistreerd in ons systeem.