Klantenservice: 030 7210811

Over Fier Mode

Wie werken bij Fier?

Martine (1972) is de eigenaresse van FIER en moeder van 2 dochters. Mode is de rode draad in haar leven, humor en energie is haar kracht. Na verschillende omzwervingen binnen dit vakgebied is dit toch echt haar grootste wens, die in vervulling is gegaan.
Marjo (1958) kwam spontaan de winkel binnen lopen toen Fier een nieuwe collega zocht. Haar gemis aan ervaring in de winkel heeft zijn ruimschoots ingehaald en inmiddels is zij met enthousiasme voor elke klant een graag gezien gezicht.
Marielle (1971) is sinds 1 april 2017 werkzaam bij Fier. Ondanks dat zij nauwelijks ervaring had, is inmiddels gebleken dat het verkoopvak in haar bloed zit. Haar gezellige enthousiasme is zeker de moeite waard om kennis mee te komen maken.
Gina (2000) zie je op zaterdag en in de vakanties bij Fier. Deze studente Sociale geografie & planologie is lief, behulpzaam en weet ook nog wat mode is! Gina loopt in onze modeshow mee als een volleerd model.
Corrie (1965) is sinds 1 april 2018 het team komen versterken. Naast haar eigen bedrijf is mode haar lust en haar leven en werkt ze bij ons 'gewoon omdat het zo leuk is'. Haar energie en enthousiasme zijn karakteristiek.

Hoe het begon

Kleine meisjes hebben grote dromen…..…
Veel jonge meiden dromen over het trouwen in een mooie witte bruidsjurk. Martine, de eigenaresse van Fier, had andere dromen. Zij droomde al vanaf jonge leeftijd over een eigen winkel. Op 42-jarige leeftijd komt deze droom uit!

Haar visie over een goede winkel met een uitdagend assortiment is helder. De vrouw van vandaag is vaak moeder, vrouw en heeft een (parttime) baan. Zij vindt winkelen leuk, maar heeft weinig tijd en wil professioneel advies. Kleding moet kwalitatief goed zijn, maar ook betaalbaar. Een winkel moet kleding bieden voor verschillende gebruiksmomenten. Kinderen moeten welkom zijn en de koffie goed. Bij het passen is er hulp mogelijk en er is tijd voor klantgericht advies.

Elke klant is bijzonder

Fier biedt fashionable mode met de juiste pasvorm die elke vrouw nog mooier maakt.
Bij Fier staat service, persoonlijke aandacht en klantgericht adviseren op nr. 1!

Openingstijden / Corona

Helaas zijn wij tot en met 19 januari 2021 gesloten. Wel kunt u online bij ons shoppen, wij versturen elke werkdag de bestellingen. Zie voor meer informatie onder het kopje 'Events'.

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Zondag 13.00 - 17.00 uur

 

In de zomervakantie, van 18 juli t/m 30 aug. 2020,
zijn wij op zondag gesloten.

Service

Fier biedt fashionable mode met de juiste pasvorm die elke vrouw nog mooier maakt. Bij Fier staan service, persoonlijke aandacht en klantgericht adviseren op nr. 1! Je bent altijd van harte welkom, wij staan graag voor je klaar met persoonlijke aandacht, passend advies en een heerlijk kopje koffie. Terwijl je aan het passen bent zorgen wij voor afleiding voor meegekomen kinderen, die uiteraard ook beloond worden met een kleine traktatie.

Ben je toch niet tevreden over jouw aankoop? Aankopen in onze winkel kun je binnen 8 dagen omruilen, aankopen op de webshop binnen 14 dagen.

Ook als er onverhoopt iets mis is met jouw aankoop, vinden wij het fijn als je terugkomt. Zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.