OVER FIER MODE

Wie werken bij Fier?

Martine (1972) is de eigenaresse van FIER en moeder van 2 dochters. Mode is de rode draad in haar leven, humor en energie is haar kracht. Na verschillende omzwervingen binnen dit vakgebied is dit toch echt haar grootste wens die in vervulling is gegaan.
Maartje (2004) is sinds 2018 aan het werk bij Fier. Eind 2022 besloot zij dat mode echt haar passie is. Sindsdien is zij een vaste kracht binnen ons team. Deze aimabele dame is student aan de TMO Fashion Business School. In de winkel is zij een vrolijke, representatieve en hardwerkende medewerker.
Mirjam (1963) zie je op woensdagmiddag en op vrijdag of zaterdag bij Fier. Deze creatieve dame uit De Bilt staat open voor een grapje, heeft waanzinnig veel energie en ziet in alles een mogelijkheid. 
Corrie (1965) is sinds 1 april 2018 het team komen versterken. Naast haar eigen bedrijf is mode haar lust en haar leven en werkt ze bij ons 'gewoon omdat het zo leuk is'. Haar energie en enthousiasme zijn karakteristiek.
Ellen (1959) heeft een mooie carrière achter de rug in het bedrijfsleven. Nu werkt zij in de weekenden als gastvrouw bij ons. Ellen is lief, zorgzaam en geduldig en gunt alle klanten hun moment.

Hoe het begon

Kleine meisjes hebben grote dromen…..…
Veel jonge meiden dromen over het trouwen in een mooie witte bruidsjurk. Martine, de eigenaresse van Fier, had andere dromen. Zij droomde al vanaf jonge leeftijd over een eigen winkel. Op 42-jarige leeftijd komt deze droom uit!

Haar visie over een goede winkel met een uitdagend assortiment is helder. De vrouw van vandaag is vaak moeder, vrouw en heeft een (parttime) baan. Zij vindt winkelen leuk, maar heeft weinig tijd en wil professioneel advies. Kleding moet kwalitatief goed zijn, maar ook betaalbaar. Een winkel moet kleding bieden voor verschillende gebruiksmomenten. Kinderen moeten welkom zijn en de koffie goed. Bij het passen is er hulp mogelijk en er is tijd voor klantgericht advies.

Elke klant is bijzonder

Fier biedt fashionable mode met de juiste pasvorm die elke vrouw nog mooier maakt.
Bij Fier staat service, persoonlijke aandacht en klantgericht adviseren op nr. 1!

Openingstijden 

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 18.00
  • Zaterdag 10.00-17.00
  • Zondag gesloten

Service

Fier biedt fashionable mode met de juiste pasvorm die elke vrouw nog mooier maakt. Bij Fier staan service, persoonlijke aandacht en klantgericht adviseren op nr. 1! Je bent altijd van harte welkom, wij staan graag voor je klaar met persoonlijke aandacht, passend advies en een heerlijk kopje koffie. Terwijl je aan het passen bent zorgen wij voor afleiding voor meegekomen kinderen, die uiteraard ook beloond worden met een kleine traktatie.

Ben je toch niet tevreden over jouw aankoop? Aankopen in onze winkel kun je binnen 8 dagen omruilen, aankopen op de webshop binnen 14 dagen.

Ook als er onverhoopt iets mis is met jouw aankoop, vinden wij het fijn als je terugkomt. Zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.