Retourneren  & Ruilen:

 

RETOUREN

Mocht het online gekochte artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het retour sturen. Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen met de originele bon, merklabels en prijsetiketten.

1. Bij uw bestelling treft u een retourformulier aan, vul deze zo volledig mogelijk in. Ook als de bestelling in de winkel wordt geretourneerd dient het retourformulier volledig te zijn ingevuld.

2. Stuur het artikel binnen 14 dagen na ontvangst terug. Stuur het artikel dat u retour wilt sturen met de originele bon en het ingevulde retourformulier naar onderstaand adres: 

Nachtegaalstraat 21-23
3581 AB Utrecht.

3. Retour brengen in onze winkel is gratis. U krijgt het aankoopbedrag niet direct terug, dit geschiedt via de Webshop.

4. Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, streven wij ernaar het door ons verschuldigde bedrag zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 5 werkdagen terug te storten op uw bank-, giro- of creditcard rekening.

5. Risico en kosten van een retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening.

6. U ontvangt per e-mail een creditnota. 

 

RUILEN:

Wil je een artikel omruilen voor een andere maat? Neem dan contact met ons op via mail: [email protected] of telefonisch op 030 721 08 11. Wij kijken dan voor u of de gewenste maat nog voorradig is. Het artikel is pas voor u gereserveerd als u van ons een e-mail terug hebt ontvangen. Daarna verzenden wij de juiste maat van het artikel. U hoeft dan geen dubbele verzendkosten te betalen. Let wel: de kosten voor de retourzending zijn voor u als klant.  

 

KLACHTEN: 

Bent u, onverhoopt, niet tevreden over onze producten, dan waarderen wij het zeer als u contact met ons opneemt. Wanneer er iets niet goed is aan het product, neem dan binnen twee maanden contact met ons op zodat wij eventueel tot herstel of vervanging van het product over kunnen gaan. Wij hanteren hierbij minimaal de regels die wettelijk gelden, maar streven naar de, voor beide partijen, meest ideale oplossing.